top of page
houten poorten

POORTEN, TUINDEUREN EN BIJGEBOUWEN UIT TROPISCH HARDHOUT HET VAKMANSCHAP VAN VDS WORKS IN IZEGEM.

CREATIEF MET HOUT

Wilt u uw eigendom afsluiten met een mooie poort? Mist u een gerieflijk tuinhuis of wenst u een aangename patio in de tuin? Dan bent u bij VDS Works uit Kachtem (Izegem) aan het goede adres. Wij zijn bijzonder bedreven in houtbewerking en realiseren geautomatiseerde poorten en bijgebouwen in diverse soorten hardhout. Dankzij onze uitgebreide expertise hebben wij al heel wat mooie realisaties verwezenlijkt in  heel de provincie West-Vlaanderen.

arrow-down.gif
plaatsing moderne houten poort

MANUELE OF AUTOMATISCHE HOUTEN POORTEN

Een houten poort voor de oprit of een tuinpoortje naast het huis, VDS Works speelt het voor u klaar! Vanaf het ontwerp over de productie tot en met de plaatsing én de naservice. Onze poorten en tuindeuren worden volledig op maat gemaakt en zijn van uitstekende kwaliteit. In de eerste plaats omdat zij vervaardigd worden uit tropisch hardhout: wij werken meestal met afzelia of afrormosia. Het zijn beide houtsoorten met een duurzaamheidsklasse 1 die een gemiddelde levensduur van 25 jaar garandeert.

 

Ten tweede monteren wij het hout altijd op een inox kader wat een optimale vormvastheid verzekert. Want die werkwijze voorkomt dat het hout gaat scheeftrekken. Wij bekleden uw poort aan één zijde of aan beide zijden met hout. Aan u de keuze! Verkiest u een geautomatiseerde poort boven een manuele poort, dan zorgen wij bovendien voor de automatisatie. Tenslotte kunt u op VDS Works rekenen voor een correcte naservice: de poort afstellen, de automatisatie nakijken enz.

manuele houten poort
Anchor 1
documentstore-48.jpg

SPECIALIST IN AANLEG TERRASSEN EN OPRITTEN 

Daarnaast is VDS Works ook uw partner voor het grotere werk in hout. Wij hebben namelijk veel ervaring met de constructie van houten bijgebouwen voor allerlei doeleinden. In de loop van onze lange geschiedenis hebben wij al tal van houten constructies ontworpen en gebouwd. Denk maar aan carports, houten overkappingen of opslagplaatsen voor stookhout of fietsen, patio’s, tuinhuizen en zelfs pool houses … Wij gebruiken daarvoor enkel hardhout en andere houtsoorten van de beste kwaliteit.

 

Ons schrijn- en timmerwerk getuigt van een uiterste precisie en oog voor detail. En het spreekt voor zich dat we ook de grootste aandacht besteden aan de afwerking van onze constructies: dakbedekking, dakgoten voor de waterafvoer, elektriciteitsbedrading enz.

handgemaakte houten poorten

BENT U GEÏNTERESSEERD IN ONZE HOUTEN POORTEN OF BIJGEBOUWEN?

Bel of mail ons dan gerust voor meer info en de bespreking van uw concrete plannen.

bottom of page